BYT 3+KK V BRNĚ, UL. NOPOVA

Certifikovaný makléř

Jsem certifikovaný realitní makléř a jsem pojištěn pro případné škody způsobené mou profesní činností.

Bohaté zkušenosti

Ročně svým klientům prodám nemovitosti v hodnotě přes 50.000.000 Kč.

Slušné jednání

Hodnoty bez kterých si nedokážu spolupráci představit jsou férové jednání, důvěra, empatie a komfort.

LISTA

Když hledáte byt pro rodinu či pár a chcete zůstat v dosahu centra, ale nechcete akceptovat jeho ruch, bývá to ve většině případů velký problém, jelikož jsou to věci, které nejdou moc dohromady. Tento byt ale nabízí obojí! K tomu všemu, má k dispozici uzavřený dvorní trakt, ve kterém můžete trávit volné chvíle, pěstovat různé plodiny anebo zde najdou své útočiště Vaše malé ratolesti.

Nabízím Vám na prodej cihlový byt po rekonstrukci, v osobním vlastnictví, nacházející se ve 2. patře bez výtahu na ulici Nopova v místní části Brno – Židenice. Dispozičně je řešen jako 3+kk s balkónem, o celkové ploše 71m². Byt je dostatečně prostorný na to, aby nabídl skvělé podmínky i početné rodině. Díky své orientaci na východ – jih – západ, Vám poskytne velké množství denního světla. Zkrátka ideální podmínky pro spokojené a klidné bydlení.

Rekonstrukce, která proběhla v roce 2014, byla provedena v tomto rozsahu: podlahy v ložnici a dětském pokoji – plovoucí, v obývacím pokoji, kuchyni, na chodbě a v šatně se nachází vinylová podlaha, v koupelně a na samostatném WC – keramická dlažba. V obývacím pokoji provedeny sádrokartonové podhledy s bodovými světly s možností regulace intenzity dálkovým ovládáním. Nové elektrické rozvody v mědi. Nová plastová okna. Nové omítky. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči byla instalována v roce 2010. Sprchový kout a samostatné WC je v původním stavu.

Součástí bytu je velice prostorný a rovněž zrekonstruovaný sklep o výměře 7m².

Dům disponuje vlastní kotelnou a prošel částečnou revitalizací v podobě nových stoupaček, oken a sklepních prostor. Plánuje se zateplení domu.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Dětské hřiště hned před domem. Autobusová, tramvajová, vlaková zastávka. Městský úřad. Skatepark Bzzzukot. Školy, školky. Obchody. Restaurace. Sportovní vyžití a jiné. Vynikající dostupnost na dálnici i do centra města.

Byt je volný a k dispozici ihned.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat, jelikož tento byt v nabídce dlouho nebude.

Dispozice:3+kk
Užitná plocha:71 m²
Plocha sklepa:7 m²
Vlastnictví:osobní
Stav objektu:po rekonstrukci
Podlaží2
Měsíční náklady pro 4 osoby:5.347,-Kč
Typ budovy:cihlová
PENB:

Videoprohlídka

Fotogalerie

Předmět prodeje - výpis na listu vlastnictví

CENA

Chcete, aby i o Vaši nemovitost byl veliký zájem? Zavolejte mě!

(včetně provize a právního servisu)

Marek
Ondruška

„Profesionál s lidskou tváří“

Je jasné, že každý bude o sobě psát jen to, jak je nejlepší a největší. Také jak je dokonalý a bude se snažit dokazovat svoji velikost. To, jestli je někdo takový či makový, je třeba nechat na posouzení jiných. Proto zde o sobě napíšu jen pravdivé informace abyste mě mohli blíže poznat a udělali si o mě vlastní představu. Samozřejmě nejlepší je se osobně potkat a blíže se poznat ?.

Určitě nejsem makléř, který používá nekalé obchodní taktiky nebo agresivní vyjednávání. Vždy s každým jednám na rovinu.

Důležitými hodnotami, které uznávám a bez kterých si nedokážu spolupráci představit jsou férové jednání, důvěra, empatie a komfort. 

Marek Ondruška

Přeji všem krásný den a hlavně pohodu. Ve stručnosti něco málo o mně. Pokud Vás bude zajímat více informací najdete je v sekci „O mně“.

Určitě nejsem makléř, který používá nekalé obchodní taktiky nebo agresivní vyjednávání. Vždy s každým jednám na rovinu.

Důležitými hodnotami, které uznávám a bez kterých si nedokážu spolupráci představit jsou férové jednání, důvěra, empatie a komfort.

Ročně svým klientům prodám nemovitosti v hodnotě přes 50.000.000, -Kč a ročně pronajmu nemovitosti v úhrnu nájmů zhruba 200.000, -Kč měsíčně.

Nikdy neutíkám z boje, jsem zodpovědný a nevzdávám se. Chci být vždy po ruce a řešit vaše problémy.

Používám moderní nástroje – točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích, vytvářím marketing a další. Ke každému obchodnímu případu přistupuji s pokorou, kterou projevuji i svým klientům.

To vše s jasným cílem:  PRODAT VAŠI NEMOVITOST K VAŠÍ PLNÉ SPOKOJENOSTI.

Záleží mi na informovanosti a spokojenosti klienta. A dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. 

Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Rád se s Vámi sejdu u kávy.

Ozvěte se, než to udělá někdo jiný

Kontaktní formulář