Rodinný dům Věrovany

Certifikovaný makléř

Jsem certifikovaný realitní makléř a jsem pojištěn pro případné škody způsobené mou profesní činností.

Bohaté zkušenosti

Ročně svým klientům prodám nemovitosti v hodnotě přes 50.000.000 Kč.

Slušné jednání

Hodnoty bez kterých si nedokážu spolupráci představit jsou férové jednání, důvěra, empatie a komfort.

LISTA

Nabízím koncový řadový rodinný dům na rovinatém pozemku se zahradou a garáží jehož užitná plocha činí 123 m² a celková plocha pozemku má 466 m². Dispozičně řešen jako 3+1 a je určený k rekonstrukci. K dispozici má také místnosti technického charakteru ve kterých se nachází kolárna, kotelna a sklad různého materiálu nebo nářadí. Půdorys domu je řešen ve tvaru L, díky kterému bylo dosaženo klidného a soukromého zázemí na dvoře, na kterém je možné trávit volné chvíle, grilovat a nebo jen tak relaxovat. Tento objekt může sloužit jako vaše nové útočiště na místě, které budete hledat už velmi těžko.

Jedná se o přízemní dům ze smíšeného zdiva, kdy od vstupu Vás dělí jen jeden schod, atak by se dalo říci, že je dům bezbariérový. Nachází se v něm předsíň, spíž, samostatná koupelna se sedací vanou, samostatné WC, dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj, kuchyně a veranda ze které je vstup na dvůr a do dalších technických místností jako je kotelna, kolárna, garáž a sklad. Na zahradě se nachází prostorný skleník s vlastním vyhříváním na tuhá paliva, takže můžete pěstovat zeleninu a jiné i v zimním období. Zahrada byla využívána k pěstování brambor, jahod a různých druhů zeleniny.

Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem a ohřev vody je zajištěn bojlerem.

Dům je obyvatelný, v dobrém udržovaném stavu, určený k rekonstrukci.

Parkování je možné podél domu pro 2 i více aut nebo v garáži.

Obec Věrovany nabízí veškerou občanskou vybavenost. Je plně plynofikována, má svůj vodovod a další technické vybavení. Velmi bohatou tradici má školství. Děti mohou navštěvovat moderní mateřskou školu a základní školu. V obci jsou k dispozici obchody, restaurační zařízení, pošta a další služby občanům. Kulturní a společenský život probíhá v pěkném kulturním domě. Volný čas lze využít ve sportovním komplexu agilní TJ Sokol Věrovany, který zahrnuje hřiště a sportoviště pro různé druhy sportů, včetně tělocvičny s posilovnou. Další sportovní komplex je v areálu HSTS v Nenakonicích, kde je loděnice, hřiště na nohejbal a své zázemí včetně hřiště má oddíl malé kopané

Obec Věrovany reprezentuje i na mezinárodní úrovni Dechová kapela Věrovanka, která pravidelně účinkuje při oslavách tradičních „Věrovanských hodů“na sv. Jana Křtitele.

Pro více informací a případnou prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Uvedené plochy odpovídají katastrální mapě.

Průkaz energetické náročnosti budov nebyl dodán proto je publikována třída G.

CENA

Chcete, aby i o Vaši nemovitost byl veliký zájem? Zavolejte, jsem tu pro Vás..

(včetně provize a právního servisu)

Marek
Ondruška

„Profesionál s lidskou tváří“

Je jasné, že každý bude o sobě psát jen to, jak je nejlepší a největší. Také jak je dokonalý a bude se snažit dokazovat svoji velikost. To, jestli je někdo takový či makový, je třeba nechat na posouzení jiných. Proto zde o sobě napíšu jen pravdivé informace abyste mě mohli blíže poznat a udělali si o mě vlastní představu. Samozřejmě nejlepší je se osobně potkat a blíže se poznat ?.

Určitě nejsem makléř, který používá nekalé obchodní taktiky nebo agresivní vyjednávání. Vždy s každým jednám na rovinu.

Důležitými hodnotami, které uznávám a bez kterých si nedokážu spolupráci představit jsou férové jednání, důvěra, empatie a komfort. 

Marek Ondruška

Přeji všem krásný den a hlavně pohodu. Ve stručnosti něco málo o mně. Pokud Vás bude zajímat více informací najdete je v sekci „O mně“.

Určitě nejsem makléř, který používá nekalé obchodní taktiky nebo agresivní vyjednávání. Vždy s každým jednám na rovinu.

Důležitými hodnotami, které uznávám a bez kterých si nedokážu spolupráci představit jsou férové jednání, důvěra, empatie a komfort.

Ročně svým klientům prodám nemovitosti v hodnotě přes 50.000.000, -Kč a ročně pronajmu nemovitosti v úhrnu nájmů zhruba 200.000, -Kč měsíčně.

Nikdy neutíkám z boje, jsem zodpovědný a nevzdávám se. Chci být vždy po ruce a řešit vaše problémy.

Používám moderní nástroje – točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích, vytvářím marketing a další. Ke každému obchodnímu případu přistupuji s pokorou, kterou projevuji i svým klientům.

To vše s jasným cílem:  PRODAT VAŠI NEMOVITOST K VAŠÍ PLNÉ SPOKOJENOSTI.

Záleží mi na informovanosti a spokojenosti klienta. A dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. 

Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Rád se s Vámi sejdu u kávy.

Kontaktní formulář