Můj recept: Profesionální služby, díky kterým nabídka vyčnívá. Proto i Vaši nemovitost prodám RYCHLE a LÉPE.

A jaké služby to jsou?

PROFESIONÁLNÍ FOTOGRAFIE

Chtěli byste kupovat nemovitost ve které vládne nepořádek a chaos? Věřím že ne. Profesionální fotografie jsou u mě prostě základ. 

K tomu, aby byla nemovitost prodejná, ovšem nestačí jen fotografie, ale je zapotřebí také příprava nemovitosti. Proto je potřeba provést úklid, aranžmá apod. Samozřejmě na to nezůstanete sami, i tyto služby můžete ode mě a mého týmu očekávat.

VIDEOPROHLÍDKA

Lidé mají rádi video! Rádi se na něj všichni díváme a o dané nemovitosti nám prozradí více než jen samotné fotografie. Video nám dokáže ukázat nemovitost zcela z jiné perspektivy, a hlavně přivést více zájemců.

VIRTUÁLNÍ STAGING

Znáte ten pocit, když přijdete do prázdné místnosti a nedokážete si představit, jak by mohl vypadat zařízený a kolik místa v místnosti zůstane na další aktivity apod.? Proto používám rozmístění různého vybavení, které je zobrazeno na fotografii. Tento způsob se nazývá virtuální staging a pomůže zájemci se lépe rozhodnout.

STRÁNKA NEMOVITOSTI

Vytvořím pro vaši nemovitost jedinečnou internetovou stránku s vlastní doménou. Ptáte se PROČ? Protože dnes nestačí inzerce jen na realitních serverech, ale je zapotřebí využít veškerý potenciál, který nám online svět nabízí. Nehledě na to, že inzertní servery mají omezenou kapacitu. Na jedinečné URL stránce mohu vložit klidně i 100 fotografií a mraky dalších informací. Mrkněte, jak taková stránka může vypadat.

PLACENÁ REKLAMA NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

A sociální sítě? Nachází se zde takové veliké množství zájemců, lidí, kteří znají další lidi atd. V rámci zvýšení prodeje a placené propagace využívám Facebook a Instagram také jako prodejní kanál se zaměřením na tu správnou cílovou skupinu.

3D SCAN NEMOVITOSTI

Žijeme v 21. století, v době neutichajícího vývoje a 3D SCAN NEMOVITOSTI je prostě pecka! Díky tomuto nástroji, si může zájemce projít nemovitost v pohodlí svého domova a nemusí nikam chodit. Skutečná prohlídka dané nemovitosti za účasti makléře, příp. majitele už je v podstatě jen seznamovací akt, jelikož zájemce už byl předem rozhodnutý že chce nemovitost koupit. Takto jsem schopen ušetřit velký čas VŠEM, který je v dnešní uspěchané době více a více vzácnější.

PŮDORYSY VE 3D

Další službou, pro mě zcela základním faktorem, je zpracování PŮDORYSŮ. Věřím, že každý chce mít představu o dispozici dané nemovitosti, která Vám pomůže při rozhodování. A vím, z vlastní zkušenosti, že zájemce se díky této službě daleko rychleji orientuje a hlavně i rozhoduje!

DRON

Jedná se zkrátka o pohled z ptačí perspektivy. Chcete prodat nemovitost, tak ji ukažte v tom nejlepším světle ze všech možných úhlů pohledu a pochlubte se co vše máte v okolí a jaké výhody zájemce získá. Tyto záběry budete zkrátka milovat a při prodeji pomohou! 

PROSPEKTY, BROŽURY

Dělám vždy něco NAVÍC. Pro mě už dnes standard. Každý ZÁJEMCE, který přijde na prohlídku si sebou odnáší PROSPEKT, ve kterém najde všechny podrobné informace o dané nemovitosti a celé realitní transakci. Mohou se na něj společně s rodinou, přáteli podívat třeba u kávy, a lépe se rozhodnout.

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Tato služba se týká především POZEMKŮ. Ne každý pozemek, i když je zakreslen jako stavební plocha, je ve skutečnosti možný k výstavbě domu apod. U pozemku je zapotřebí znát spoustu informací a také si tyto informace ověřit! V neposlední řadě je pak důležitá projektová dokumentace, aby bylo možné určit kde, co a jak je možné postavit. Tato informace je pak pro zájemce velice klíčová v tom, aby se RYCHLE rozhodnul.

VYKLIZENÍ NEMOVITOSTI

Chcete prodat nemovitost a už máte velikou hlavu z toho, jak nemovitost vyklidíte. Existují firmy, které Vám s tímto pomohou ale zaplatíte další nemalou částku za takovou službu. Se mnou, můžete tyto starosti hodit za hlavu. Nabízím kompletní služby a mezi ně spadá i VYKLIZENÍ NEMOVITOSTI. Zkrátka splním vše, co si přejete a co je v mých silách.

Tým

Stanislav Bártek

advokát akbartek.cz

David Stašek

marketing socialart.cz

Ivana Michnová

hypotéky

Petr Hradil

grafika a marketing boxart.agency

Mgr. Lenka Skočíková

pojištění

Stanislav Bártek

advokát akbartek.cz

Recept znáte. Pojďme se pobavit, jak bych prodal vaši nemovitost.